GROEIEN

Hoe je je Amazon bedrijf laat groeien

Wanneer je de basisprincipes van verkopen op Amazon eenmaal kent, heeft Amazon een aantal hulpmiddelen beschikbaar die je kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten
Amazon customers opening an Amazon package containing a large stuffed pink horse
Graphique montrant les ventes croissantes d'un vendeur Amazon

Vind jouw formule

Als verkooppartner kun je groeien door je productassortiment te verbreden, meer verkeer naar je producten te leiden, je bereik te vergroten en je klanten een goede winkelervaring te bieden. De onderstaande tactieken kunnen je hierbij helpen, en zo je kans op succes vergroten.
FULFILMENT BY AMAZON

Krijg de Prime badge

Overweeg om je aanbiedingen aantrekkelijker te maken voor 200 miljoen Amazon Prime leden wereldwijd met Fulfilment by Amazon (FBA). Vergelijk de opties om te bepalen welke fulfilment methode geschikt is voor jouw bedrijf. FBA is bovendien een geweldige manier om je bedrijf te schalen: verzend voorraad naar een Amazon fulfilment center en wij regelen de rest.
Illustrated house with an Amazon delivery van in front and an Amazon product listing page to the side
MARKETING

Adverteer en promoot je productvermeldingen

Help je omzet te verhogen, nieuwe producten te lanceren, recensies te genereren, voorraad te liquideren of de zichtbaarheid van je producten te vergroten door een of meerdere van de volgende strategieën te gebruiken.
Annonces sponsorisées

Promoties

Bied voor je producten gratis verzending of promotieacties zoals procentuele kortingen
Icon: lightning bolt with a dollar sign

Aanbiedingen

Bied scherpe aanbiedingen voor korte tijd om klanten aan te moedigen snel te profiteren van je aanbod zolang het nog kan.
Gesponsorde advertenties

Gesponsorde advertenties

Help je producten weer te geven bij winkelresultaten en op productpagina‘s en betaal alleen wanneer er op je advertentie wordt geklikt.
Download de Nieuwe Adverteerders Succesgids

Guides pour réussir en tant qu’annonceur

Obtenez des instructions étape par étape pour commencer à utiliser les publicités sponsorisées.

Adverteren op Amazon

Het promoten van je producten in de Amazon store kan helpen om klanten aan te trekken, de verkoop te stimuleren en de productranglijst te verbeteren.

Ontwikkel een sterk merk

Als je een geregistreerd handelsmerk hebt, kun je gebruikmaken van Amazon Brand Registry. Dit is een gratis service die niet alleen helpt om je intellectuele eigendom te beschermen, maar ook toegang biedt tot tools als A+ content en het Merk Dashboard op Seller Central.

Krijg meer controle over de productvermeldingen van je merk met een vereenvoudigd proces om mogelijke gevallen van inbreuk op te sporen. Zoek met afbeeldingen, trefwoorden of een lijst met ASIN's, en meld vermoedelijke schendingen via een eenvoudige, stapsgewijze workflow. Onze automatische beveiligingen verwijderen proactief verdachte inbreukmakende of onjuiste inhoud met behulp van informatie over je merk. Bovendien is ons wereldwijde team 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Met A+ content kun je uitgebreide mediacontent toevoegen aan je Amazon winkelpagina en productpagina‘s om meer verkeer naar je producten te leiden en je omzet te verhogen.

Amazon Brand Registry is beschikbaar voor verkooppartners met:
1.
Een Professioneel verkopersaccount
2.
Een actief geregistreerd handelsmerk dat op je producten of verpakkingen staat
3.
De mogelijkheid om jezelf te verifiëren als de eigenaar van de rechten of geautoriseerde agent voor het handelsmerk.
Graph depicting the sales of an Amazon seller account
AUTOMATISCHE PRIJSSTELLING

Houd het eenvoudig

Door prijsregels in te stellen, blijven je aanbiedingen binnen een bepaald prijsbereik. Dit kan belangrijk zijn als je een van meerdere verkooppartners bent die hetzelfde product aanbieden. Prijsregels veranderen je prijzen automatisch in reactie op gebeurtenissen, zoals wanneer de uitgelichte aanbieding of de laagste prijs verandert. Je kunt je regels op elk moment bijwerken, pauzeren of verwijderen.
GROEIEN

Verkoop in heel Europa

Stel je bedrijf open voor een schat aan nieuwe kansen in 28 verschillende landen. Met Amazon wordt verkopen in Europa heel eenvoudig. Met behulp van onze ongeëvenaarde aanwezigheid (in vijf negen grote winkels) en geavanceerde logistieke oplossingen kun je je producten dagelijks aan miljoenen nieuwe klanten aanbieden. Wij kunnen je helpen met alles, van het aanbieden en prijzen van je producten tot het afstemmen van je verkoopstrategie op de drukke en minder drukke periodes. We helpen je ook op buitenlandse markten te bewegen door vertaaldiensten en uitgebreide btw-ondersteuning aan te bieden. Begin vandaag nog en bereid je voor op een geheel nieuwe fase van bedrijfsuitbreiding.
Eén account - heel Europa

Eén account - heel Europa

Met slechts één account kun je klanten bereiken en al je productvermeldingen en voorraad beheren in heel Europa.
Fulfillment oplossingen

Fulfilment oplossingen

Amazon biedt verschillende fulfilment oplossingen voor heel Europa. Kies hier de oplossing die het beste bij je bedrijf past.
Btw beheren

Btw beheren

Ons netwerk van belastingconsulenten helpt je btw-registratie, -betalingen, -aangiften en -teruggaven te vereenvoudigen. Lees hier meer.
WERELDWIJD VERKOPEN

Bereik klanten wereldwijd

Met meer dan 200 miljoen betalende Prime leden en honderden miljoenen actieve klantenaccounts wereldwijd, kun je je internationale verkoop dankzij Amazon‘s bekendheid en aanwezigheid een krachtige boost geven.
Waar je je ook bevindt en welke taal je ook spreekt, jouw bedrijf kan wereldwijd uitbreiden. Maak gebruik van het wereldwijde logistieke netwerk van Amazon en internationale verkooptools om je producten overal ter wereld te verkopen:
  • Verzending: Verzend je producten naar onze wereldwijde fulfilment centers en wij zorgen voor de levering, met gelokaliseerde klantenservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Netwerk van dienstverleners: Neem contact op met ons netwerk van vertrouwde lokale dienstverleners die je helpen bij je belastingzaken en btw-naleving, internationale verzending en vertalingen.
  • Internationale productvermeldingen maken: Met de tool voor het maken van internationale productvermeldingen kun je aanbiedingen maken en bijwerken op één bron-marketplace en deze overdragen naar een of meerdere target marketplaces. Je bespaart tijd en moeite door je aanbiedingen eenvoudig op één marketplace te beheren.
  • Omrekening van valuta: Ontvang betalingen voor internationale verkopen in je lokale valuta en rechtstreeks op je lokale bankrekening.

Amazon winkels wereldwijd

World map showing all the countries that Amazon sellers can sell in
200+
Landen
400+
Fulfilment centers
21
Winkels

Eenvoudig wereldwijd verkopen

API

Word efficiënter

Schaal op, automatiseer het verkoopproces en verkoop wereldwijd, op elk moment van de dag.
Marketplace Appstore

Marketplace Appstore

De Marketplace Appstore is een one-stop-shop waar je applicaties van Amazon en externe ontwikkelaars kunt vinden om je te helpen bij het automatiseren, beheren en laten groeien van je bedrijf.
Amazon Marketplace Web Service icon: a light-blue triangle, circle, and rectangle

Schalen met Amazon MWS

Blijf efficiënt en verbeter de responstijd naar je klanten met software gebaseerd op Marketplace Web Services (MWS) APIs. Of bouw je eigen interface.
QR code to download the Amazon Seller app to your cellphone

Download de Amazon Seller app

Ontvang verkoopwaarschuwingen en reageer onmiddellijk op klanten met de Amazon app voor verkooppartners.
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten
Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. en dochterondernemingen
Facebook logo
Twitter logo
Tiktok logo
LinkedIn logo