Je merk registreren bij Amazon

Registreer je handelsmerk, promoot je merk en creëer een veilige en vertrouwde ervaring voor klanten op Amazon.
Verkoop je al op Amazon?
Nieuw bij Amazon?
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten

Amazon kan merken van alle soorten en maten helpen bij het opbouwen, laten groeien en beschermen van hun bedrijf

Brand Registry geeft je meer invloed op en controle over de productvermeldingen van je merk op Amazon en stelt je in staat om je merk te promoten en te laten groeien met met uitgebreide brand content (A+) en brand analytics.
A+ content
A+ content
Met A+ content kunnen merken producteigenschappen op nieuwe manieren beschrijven door een uniek merkverhaal, verbeterde afbeeldingen en tekstplaatsingen toe te voegen, wat kan resulteren in hogere conversiepercentages, meer bezoekersverkeer en meer omzet wanneer het effectief wordt gebruikt.
Statistieken
Brand Analytics
Brand Analytics is een functie met waardevolle inzichten die merkeigenaren in staat stellen geïnformeerde, strategische beslissingen te nemen over hun productportfolio en marketingactiviteiten.
Stores
Stores
Een store is een gratis zelfbedieningspagina van je merk op Amazon, waar Amazon klanten jouw productportfolio en gerelateerde producten kunnen ontdekken, bijvoorbeeld via advertenties.
Meer informatie

Project Zero

Project Zero combineert de sterke kanten van Amazon en merken om vervalsingen te voorkomen met automatische bescherming, eigenhandige verwijdering van vervalsingen en de serialisering van producten.
SUCCESVERHALEN VAN MERKEN
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten
Identificeer jezelf als een merk tijdens het aanmeldingsproces
Let op: Alle nieuwe abonnementen voor Verkopen via Amazon omvatten toegang tot verkopen op Amazon.com.be, Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.se, Amazon.pl en Amazon.nl. De kosten, beschikbare productcategorieën en verkoopvereisten kunnen echter verschillend zijn in de 8 landen.
Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. en dochterondernemingen
Facebook logo
Twitter logo
Tiktok logo
LinkedIn logo