GROEIEN

Verkopen in heel Europa

Verkoop je al op Amazon?

Uitbreiden naar Europa

 

Nieuw bij Amazon?

Aan de slag

 

Met Amazon wordt verkopen in Europa heel eenvoudig

Inzicht in belastingcodes en productregels, het maken van effectieve productvermeldingen en het leveren van gelokaliseerde klantenservice kan ingewikkeld zijn als je je activiteiten uitbreidt naar het buitenland. Maak gebruik van onze ultramoderne logistiek, krachtige tools en uitstekende klantenservice om te profiteren van het groeiende Pan-European klantenbestand.
Europese uitbreidingsaccelerator

Internationaal verkopen in slechts enkele klikken

Verkoop je producten internationaal met behulp van de nieuwste oplossing van Amazon: Europese uitbreidingsaccelerator. De Europese uitbreidingsaccelerator is een gratis geautomatiseerde uitbreidingsoplossing die je productvermeldingen en prijzen creëert, verzendinstellingen en templates instelt en je producten inschrijft voor fulfillment-programma's in de stores waarnaar je wilt uitbreiden.
Als je al geregistreerd bent voor een professioneel verkoopplan en in minimaal één Amazon-store in Europa verkoopt, heb je slechts enkele klikken nodig om aan de slag te gaan:
1. Kies de stores waarnaar je wilt uitbreiden
2. Accepteer de algemene voorwaarden voor internationale verkoop
3. Klik op de knop 'uitbreiding starten'

Verkoop je al op Amazon?

Aan de slag

 

Ben je nieuw bij Amazon?

Aanmelden

 

Eén account – heel Europa

Eén account – heel Europa

Met slechts één account kun je klanten in heel Europa bereiken in onze acht Europese winkels (Amazon.nl, Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.se, Amazon.com.be, Amazon.pl) en al je productvermeldingen en voorraden in Europa beheren.
Verhoog je omzet met nieuwe mogelijkheden

Verhoog je omzet met nieuwe mogelijkheden

Met meer dan 30 beschikbare productcategorieën kun je veel producten verkopen op Amazon in Europa. Profiteer van de Europese piekperiodes door je strategie aan te passen met onze Europese vakantieverkoopkalender.
Belastingen en betalingen beheren

Belastingen en betalingen beheren

Als je goederen verkoopt in een Europees land, moet je je waarschijnlijk registreren voor de btw in dat land. Btw is een Europese belasting op consumentenbestedingen. Onze oplossingsaanbieders kunnen je helpen met een eenvoudige btw-registratie. Amazon accepteert betalingen in veel valuta's en betaalt je in je lokale valuta voor een gestroomlijnde verwerking.

Gratis btw-registratie en -aangiften*

VAT Services op Amazon is een handige en kosteneffectieve oplossing voor het afhandelen van de vereisten voor btw-registratie en -aangiften rechtstreeks vanuit Seller Central. *De algemene voorwaarden

176MM

maandelijkse unieke bezoekers in het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, & Spanje
*SimilarWeb, December 2020

45K+

verkopende partners van derden genereerden in 2020 meer dan $100K in omzet op Amazon Europese marktplaatsen

3,400+

producten verkocht per minuut in Amazon Europese winkels in 2020

Beheer meerdere Europese talen

Op dit continent worden meer dan 200 verschillende talen gesproken. Maar maak je geen zorgen; de gratis productvermeldings- en vertaaltools van Amazon zijn zeer effectief in het verwijderen van taalbarrières tussen jou en je klanten. Er is rekening gehouden met de dominante taal van elk van onze 9 marketplaces: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds, Pools en natuurlijk Nederlands.
Gérez plusieurs langues européennes

4 tips voor verkopen in heel Europa

Nuttige bronnen

Btw-begeleiding

Btw-begeleiding

Elk land in Europa heeft zijn eigen btw-regels. Amazon biedt uitgebreide hulpmiddelen om je te helpen door ingewikkelde wetgeving te navigeren, inclusief btw-registratie en retourzendingen. Bezoek ons Btw Kenniscentrum om contact op te nemen met lokale experts. Lees ook over alle vereisten: download onze Europese btw-informatiegids.
Explore FBA´s European solutions

Ontdek de Europese FBA oplossingen

Amazon biedt een keuze uit drie fulfillment oplossingen in heel Europa. Pan-European FBA, European Fulfillment Network en Multi-Country Inventory Zie hieronder om de oplossing te kiezen die het beste bij je bedrijf past.
Verken Hulp voor Amazon verkooppartners

Verken Hulp voor Amazon verkooppartners

Vind antwoorden op al je vragen over verkopen in Europa met deze centrale hulpbron.
Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. en dochterondernemingen
Facebook logo
Twitter logo
Tiktok logo
LinkedIn logo